HemoClin gel voor inwendige aambeien


bestellen »

HemoClin Gel wordt met name toegepast bij inwendige aambeien en anale ongemakken zoals jeuk, branderigheid en irritatie. De kleurloze gel bevat 2QR. 2QR neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

HemoClin Gel is verkrijgbaar in een applicator met een handig doseersysteem of in een tube.

HemoClin Gel applicator

Optimale hygiëne en gebruiksgemak
Aanbrengen van de kleurloze gel gaat handig en hygiënisch met de innovatieve applicator. Hiermee komt de gel zonder knoeiboel en vervelend handcontact op de gewenste plek, zowel inwendig als uitwendig.

Gesloten bewaar -en doseersysteem
De HemoClin Gel applicator heeft een gesloten bewaarsysteem, waardoor de gel in de flacon niet in contact staat met de applicator. De flacon bevat een handig doseersysteem, die goed is voor 35 behandelingen. Het binnendeel van de applicator wordt per behandeling gevuld met de juiste hoeveelheid gel, die pas tijdens het aanbrengen in contact komt met het beschermende buitendeel. Dit biedt maximale hygiëne in bewaren, doseren en aanbrengen.
Bekijk een demonstratie van de HemoClin applicator.

HemoClin Gel in tube

De HemoClin Gel is ook verkrijgbaar in een voordelige tube. U kunt de gel effectief en hygiënisch aanbrengen met behulp van de canule.

Voor uitwendige klachten adviseren wij als aanvulling de HemoClin Spray, deze geeft verkoelende verlichting op elk gewenst moment van de dag.
HemoClin is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Doe de scan en kijk hoe groot jouw risico is op aambeien

terug